Bli Online

FUSHI ORG ASHWAGANDHA 500MG VEG 60CAPSULES

2299 L

Availability:Out of stock

Product Origin: UK SKU: 5060112865787 Categories: , Tag:

Barishtja Brahmi është një barishte e njohur Ayurvedic që ka fituar njohje në mbarë botën si një përforcues i kujtesës dhe vigjilencës. Ndihmon për të kapërcyer efektet negative të stresit dhe përmirëson kujtesën. Përdoret gjerësisht edhe si antioksidant.

Barishtet dhe superushqimet Fushi janë rritur në mënyrë biodinamike, të përpunuara në të ftohtë dhe 100% të papërpunuara për të ruajtur vetitë e tyre të plota ushqyese. Ato rriten dhe rrjedhin nga burime të qëndrueshme. Ne besojmë në të qenit të ndershëm me klientët tanë, të sjellshëm me planetin tonë dhe të përgjegjshëm për veprimet tona.

0