Slide SHIKO ME SHUME SHIKO ME SHUME SHIKO ME SHUME

INFORMOHU MBI TE RAJAT ME TE FUNDIT

Promo Video

CategoriesDried Fruits Vegetables

Rudina – Baronesha, supermarketi i produkteve te cilesise superiore!

Baronesha është gjithçka çfarë një person kërkon nga një supermarket në Shqipëri.
CategoriesFresh Meat Fruits Juice

Rudina – Baronesha/ Produktet e festës së Pashkës!

Baronesha është gjithçka çfarë një person kërkon nga një supermarket në Shqipëri.
CategoriesDried Fruits Fresh Meat

Rudina – “Baronesha”, supermarketi me produkte te silesise premium!

Baronesha është gjithçka çfarë një person kërkon nga një supermarket në Shqipëri.
CategoriesBreakfast & Cereal Milk & Cream

Rudina – Aperitivet me te mirë, tek Baronesha!

Baronesha është gjithçka çfarë një person kërkon nga një supermarket në Shqipëri.

Produkte baronesha.al

Trasporti
ne Tirane

Transporti behet brenda dites per Tiranen per porosite e derguara brenda ores 15.00, ne rast te kundert diten e neserme.

Posta
ne rrethe

Transporti jashte Tiranes behet 1-2 dite pas marrjes se porosise.

Posta
ne Tirane

Transporti brenda Tiranes kushton 200lek te reja dhe nuk ka vlere minimale.

Transporti
ne rrethe

Transporti jashte Tiranes kushton 3000lek te reja dhe nuk ka vlere minimale.

Newsletter

Subscribe per t’u njoftuar mbi produktet me te fundit!

Na Kontaktoni

Suport:

+355 68 407 4319 onlinebaronesha@gmail.com

+355 68 903 1847 lengogroup1@gmail.com

Orari hapjes:

08.00 AM – 20.00 PM

E Hënë - E Dielë

Shërbimi i Klientit

Na ndiqni në

Info për Blerjet

Faleminderit për mirëbesimin tuaj

NIPT: L61604054J

Copyright © 2021 baronesha. All Rights Reserved.

X
Add to cart