Mirësevini te

Baronesha

Aty ku bota vjen në Shqipëri!

Në zemër të kryeqytetit të zhurmshëm të Tiranës, Shqipëri, qëndron një dëshmi e fuqisë së vizionit dhe cilësisë – supermarketi i parë që zbukuron tokën shqiptare me një perspektivë globale. Për gati një dekadë, ne kemi qenë në një mision për të ripërcaktuar standartin e tregut shqiptar duke importuar 100% të produkteve tona nga destinacione të njohura në mbarë botën, duke përfshirë Italinë, Anglinë, Francën, Gjermaninë, Austrinë, Amerikën dhe më gjerë.

Udhëtimi ynë filloi me një ide të thjeshtë por të thellë: pse konsumatorët shqiptarë duhet të kënaqen me diçka më pak se më e mira? Ne u nisëm për të kapërcyer hendekun midis tregjeve vendore dhe standardeve ndërkombëtare, duke sjellë markat më të mira në botë të produkteve ushqimore dhe joushqimore direkt në pragun e klientëve tanë.

Blerësit shqiptarë nuk kanë më nevojë të udhëtojnë në Londër, Paris apo New York për të përjetuar shijen e shkëlqyer të produkteve  – ne i kemi bërë ato të disponueshme këtu në Tiranë.

Cilësia ka qenë gjithmonë në krye të misionit tonë. Që nga fillimi i supermarketit tonë deri në ditët e sotme, ne kemi qëndruar të palëkundur në angazhimin tonë për të ofruar asgjë përveç produkteve të kalibrit më të lartë.

Në supermarketin tonë, ne krenohemi që ofrojmë një përvojë të pashembullt blerjeje. Raftet tona janë të zbukuruara me markat më ekskluzive, me burim nga cepat e globit ku cilësia mbretëron supreme.

Hyni brenda dhe do të ndjeni menjëherë ndryshimin – nga përzgjedhja e kuruar me përpikëri deri te shërbimi i personalizuar i ofruar nga stafi ynë.

Çfarë ofrojmë ne?

Vegan

Zbuloni një shumëllojshmëri të gjerë të ushqimeve vegane, kozmetikës dhe suplementeve.

Glutten Free

Zgjidhni nga një
përzgjedhje e gjerë e të certifikuarve
produkte pa gluten.

Raw

Plotësoni plotësisht nevojat e një diete me produkte të papërpunuara që do të gjeni në dyqanin tonë.

Sugar Free

Gjeni ushqime
dhe suplemente të çertifikuara pa sheqer të shtuar.

Pse të zgjidhni Baronesha

“Unë jam ndryshe” – këto tre fjalë përmbledhin moralin tonë dhe shërbejnë si një parim udhëzues në çdo gjë që bëjmë. Ne nuk jemi thjesht një supermarket; ne jemi një fener përsosmërie, një dëshmi e fuqisë transformuese të pasionit dhe këmbënguljes.

Ndërsa nisim kapitullin tjetër të udhëtimit tonë, angazhimi ynë për të qenë ndryshe – për të qenë të jashtëzakonshëm – mbetet i palëkundur.

Bashkohuni me ne ndërsa vazhdojmë të ripërcaktojmë standartin e tregut shqiptar, një produkt i jashtëzakonshëm në të njëjtën kohë. Së bashku, le të ngremë standardet, të zgjerojmë horizontet dhe të festojmë shumëllojshmërinë e shijeve dhe përvojave globale.