Bli Online

BIOCARE B COMPLEX 30CAPSULES

1699 L

Availability:In stock

1699 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5033290173302 Categories: ,

Vitaminat B kanë shumë përdorime duke përfshirë kontributin në çlirimin e energjisë nga ushqimet, mbështetjen e funksionit të shëndetshëm të sistemit nervor, duke kontribuar në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes dhe mbështetjen e funksionit normal psikologjik.

Vitaminat B6 dhe B12 paraqiten në format e tyre biologjikisht aktive. Paketuar me vakum për të reduktuar oksidimin e vitaminave B. Vitaminat B6, B2, B12, C dhe biotina kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.

Vitamina B1, B3, B6 dhe B12 kontribuojnë në funksionin normal psikologjik. Vitaminat B1, B2, B3, B5 dhe B6 kontribuojnë në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë. Vitaminat B2, B3, B5, B6 dhe B12 kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes.

Vitamina B6, B12 dhe acidi folik kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

0