Bli Online

BIOTIN 800UG 30CAPSULES

1399 L

Availability:In stock

1399 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5019781010707 Categories: ,

Biotina është pjesë e grupit B të vitaminave dhe përdoret në trup për prodhimin e enzimave thelbësore të nevojshme për funksionimin normal. Ndihmon në metabolizimin e karbohidrateve, yndyrave, proteinave dhe glukozës për të ndihmuar prodhimin e energjisë; dhe gjithashtu promovon thonj dhe flokë të shëndetshëm.

0