Bli Online

DIABLO COLA BOTTLES SWEETS 75GR

300 L

Availability:In stock

300 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5060309490778 Category:

Diablo u themelua me synimin për t’u ofruar 5 milionë dhe në rritje njerëzve që vuajnë nga diabeti një alternativë ndaj sheqerit.

Në këtë proces ka pasur një rritje të madhe në numrin e konsumatorëve që kërkojnë të heqin sheqerin nga dieta e tyre

0