Bli Online

DOVES FARM BROWN BREAD FLOUR 1KG

650 L

Availability:In stock

650 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5011766010153 Categories: ,

Një përzierje e veçantë me fibra të shtuara, ideale për makineri dhe furra

Përbërësit: Përzierje mielli (oriz, tapiokë, patate, gram, hikërror, karob), fibra panxhar sheqeri, trashës (çamçakëz xanthan)

0