Bli Online

WHOLE EARTH 100%NUTS PEANUT BUTTER CRUNCHY 227GR

699 L

Availability:In stock

699 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5013665113355 Categories: ,

100% kikirikë organikë Vaj palme dhe pa gluten Bërë me përbërës natyralë Pa sheqer apo kripë të shtuar – përmban sheqerna natyrale

Një burim fibrash dhe proteinash I përshtatshëm për vegjetarianët dhe veganët

0