Bli Online

TAYLOR PASS MANUKA HONEY UMF 10+ 250GR

2999 L

Availability:In stock

2999 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: New Zeland SKU: 9421026961679 Categories: , , Tag:

Manuka monofloral prodhohet nga poleni i luleve Manuka të Zelandës së Re. Aroma dhe shijet e këtij mjalti janë të veçanta.

E fuqishme me një tufë lulesh sheqeri me mollë dhe elbi, aroma është intensive me një shije pothuajse të shijshme.

Mjalti yne UMF10+ garantohet të ketë një faktor unik Manuka prej 10+ ose më të lartë.

Mjaltë Manuka 100% natyral, i testuar në mënyrë të pavarur, i cili ka përbërje të veçanta karakteristike të këtij mjalti, i cili siguron pastërti dhe cilësi.

Që nga momenti që shijoni për herë të parë mjaltin tonë, një pjesë e vogël prej jush do të gjeni një shtëpi këtu, në Zelandën e Re.

 

 

0