Bli Online

ALARA ORGANIC SUPER FOODS MUESLI 500GR

899 L

Availability:In stock

899 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5016786002270 Categories: , Tag:

Për të krijuar mëngjesin perfekt, ne kemi kombinuar karbohidratet për t’ju ndihmuar të ushqeheni me një ditë të ngarkuar – tërshëra është burim i mirë i fibrave të tretshme dhe ndihmon në uljen e kolesterolit. Më pas shtuam një përzierje farash liri të bluara, të njohura për përmbajtjen e tyre të lartë të omega-3, dhe superushqime të fuqishme si goji manaferrat, kakao, boronicat dhe maca – të gjitha të mbushura me antioksidantë, vitamina dhe minerale.

0