Bli Online

PHYTOSPECIFIC RICH HYDRATION MASK 50ML

1999 L

Availability:In stock

1999 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: France SKU: 3338220100666 Categories: , , Tag:

Kjo maskë me teksturë kremoze, e pasuruar me mjaltë të bardhë të Tërfilit, gjalpë Shea dhe ekstrakt Mallow, përdoret për të ribalancuar lagështinë e fibrave të flokëve, siguron hidratim të pasur, zbut dhe zgjidh menjëherë flokët e thatë dhe të ashpër. Përmbajtja e tij e pasur me përbërës aktivë ushqyes dhe mbrojtës ushqen intensivisht dhe mbron fibrat e varfëruara të flokëve.

Perdorimi :

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir me bollëk pas shampos. Zbuteni me një krehër me dhëmbë të gjerë. Lëreni për 15 minuta ose më shumë, në varësi të porozitetit të flokëve. Shpëlajeni tërësisht dhe stilojeni.

0