Bli Online

HAIR GROWTH PROMOTING OIL ROSEMARY AYUMI 100ML

1999 L

Availability:In stock

1999 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5060917730877 Categories: , ,

Vaji ynë i Rozmarinës për Flokët është një përzierje unike e vajrave të pastër të dendur me lëndë ushqyese. Këto vajra kanë për qëllim të stimulojnë gjëndrën e flokëve dhe të nxisin rritjen e shkëlqyeshme të flokëve. Cilësitë ekstrakti i rozmarinës stimulon rritjen e flokëve duke nxitur qarkullimin dhe përshpejtimin e ndarjes së qelizave në lëkurën e kokës.

Kjo përzierje vaji me presion të ftohtë mbron gjithashtu flokët dhe lëkurën e kokës nga dëmtimi i mjedisit. Të zhytura në një përzierje qetësuese të vajrave organikë të kastorit dhe bajames, Ayurvedic Amla dhe Bhringraj punojnë në unison për të forcuar kërpudhat nga rrënja në majë. Rezultati: flokë më të fortë, më të gjatë dhe më të shëndetshëm.

0