Bli Online

PERSIL FORMULA BIO POWDER 130WASH 8.4KG

3699 L

Availability:In stock

3699 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 7615400794911 Categories: , Tag:

Një pluhur fantastik rrobash nga Persil që përmban enzima specifike të krijuara për të zbërthyer yndyrnat, proteinat dhe niseshtetë që lidhen me njollat e forta.

Ky produkt krenohet me heqjen e tij më të mirë të njollave me teknologjinë përforcuese të larjes, e cila funksionon mirë në cikle më të shpejta dhe më të ftohta. Megabox nga Persil përfshin pluhur për 130 larje.

0