Bli Online

PERSIL LIQUID NON BIO 53WASH 1.43L

1699 L

Availability:Out of stock

Product Origin: UK SKU: 8720181006371 Categories: ,

Detergjent i lëngshëm për larjen e rrobave Persil Non Bio: formula më e shitur e cila është e butë pranë lëkurës së ndjeshme

Me këtë detergjent të lëngshëm, ju mund të përballeni me njollat si balta, kosi dhe reçeli, edhe në një larje të shpejtë dhe të ftohtë.

Persil Non Bio Liquid është testuar dermatologjikisht dhe njihet nga British Skin Foundation

Siguron një pastrim të fuqishëm të koncentruar dhe heqjen e njollave në një dozë të vogël
Ju nevojiten vetëm 27 ml të këtij detergjenti të lëngshëm për përdorim

0