Bli Online

PERSIL LIQUID COLOUR 53WASH 1.43L

1699 L

Availability:In stock

1699 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 8720181006395 Categories: ,

Detergjent i lëngshëm për larjen e rrobave Persil Color 1.43L, i mban ngjyrat të gjalla dhe heq njollat për herë të parë.

Ky detergjent i lëngshëm është bërë me heqës të njollave me bazë bimore, të biodegradueshme – të ashpra ndaj njollave, më të sjellshëm për planetin tonë. Persil Color Laundry Liquid është i përshtatshëm për t’u larë në temperatura të ulëta, si p.sh. 30°C. Ofron heqje të shkëlqyer të njollave, kujdes dhe freski për pëlhurën.

Shishja e detergjentit tani është 100% e riciklueshme dhe përmban plastikë të ricikluar, duke reduktuar përdorimin e plastikës dhe duke u kujdesur për planetin tonë.

Me një formulë të re super të koncentruar në një shishe më të vogël, tani ju nevojiten vetëm 27 ml detergjent për përdorim.

0