Bli Online

PERSIL LIQUID BIO 53WASH 1.43L

1699 L

Availability:Out of stock

Product Origin: UK SKU: 8720181006357 Categories: ,

Detergjenti i lëngshëm për larjen e rrobave Persil Bio ofron një pastrim edhe më të mirë që siguron heqjen e njollave të forta për herë të parë

Me këtë detergjent të lëngshëm, ju mund të përballeni me njollat si balta, jogurti dhe reçeli

Persil Bio Laundry Liquid heq njollat e forta me një larje të shpejtë dhe të ftohtë

Shishja jonë e detergjentit është e riciklueshme

Siguron një pastrim të fuqishëm të koncentruar dhe heqjen e njollave në një dozë të vogël

Ju nevojiten vetëm 27 ml të këtij detergjenti të lëngshëm për përdorim

Për të hequr njollat e forta herën e parë, edhe me një larje të shpejtë dhe të ftohtë, provoni detergjentin e lëngshëm larës larëse Persil Bio. Ky detergjent rrobash jep një pastërti edhe më të mirë, duke hequr fuqishëm njollat e forta nga balta te kosi dhe reçeli, duke ju lënë rroba të freskëta dhe të pastra herë pas here. Persil Bio siguron heqjen efektive të njollave edhe me larje të shpejtë ose të ftohtë. Formula e përqendruar e detergjentit të lëngshëm larës larëse Persil Bio siguron heqjen e jashtëzakonshme të njollave, kujdesin dhe freskinë e rrobave në një shishe të vogël. Për më tepër, shishja dhe kapaku për këtë detergjent të lëngshëm për larjen e rrobave janë të riciklueshme. Mënyra e përdorimit: Hidhni 27 ml lëng larës në tabakanë e makinës larëse për ngarkesa standarde 4–5 kg ose kur lani në ujë të butë/mesatar. Përdorni 40 ml për ngarkesa më të mëdha ose kur lani në ujë të fortë. Për rezultate më të mira dhe aromë shtesë, shtoni kondicionerin Comfort Fabric në sirtarin e detergjentit përpara se ta lani si zakonisht.

0