Bli Online

LENOR OUTDOORABLE 35 WASH NORTHERN SOLSTICE 490ML

599 L

Availability:In stock

599 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 8001090742087 Categories: ,

Shijoni freskinë sikur t’i keni tharë rrobat jashtë, edhe kur thaheni brenda. Formula ultra e koncentruar e freskisë e Lenor Outdoorable ofron 35 larje në një shishe të vogël. Falë teknologjisë së saj inovative, ju nevojitet vetëm një dozë e vogël për të marrë atë ndjenjë të tharjes, pavarësisht nga moti. Lenor Outdoorable Northern Solstice është i freskët, i ajrosur, energjik. Notat e mprehta të bredhit dhe pishës ju transportojnë në një kasolle pyjore të mbuluar me borë, ndërsa qielli mbushet me magjinë e Dritave Veriore.

Shishe e bërë nga plastika 100 përqind e ricikluar (përjashtuar kapakun, grykën dhe mëngën) dhe të riciklueshme (përveç mëngëve).

Lenor Outdoorable u zhvillua së bashku me konsumatorët për të rikrijuar freskinë e jashtme dhe vazhdon të çlirojë freski kur pëlhurat sapo thahen, ruhen në dollap dhe madje edhe kur jeni duke lëvizur.

0