Bli Online

LENOR FABRIC CONDITIONER 26WASH OCEAN 858ML

-11%

Original price was: 450 L.Current price is: 399 L.

Availability:In stock

Original price was: 450 L.Current price is: 399 L.

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 8700216167079 Categories: , ,

Freski e qëndrueshme për një shtrat të freskët deri në 1 javë
Merrni frymë dhe mprehni mendjen. Zgjoni shqisat tuaja me këtë përzierje të freskët të pishës, ujit të thuprës dhe bergamotit
Zbutës pëlhure me butësi me bazë bimore (85% e përbërësve që kontribuojnë në butësinë e Lenor janë me bazë bimore)
Me një prekje vajrash esencialë
Shishja është bërë nga plastika 100% e ricikluar (duke përjashtuar kapakun dhe mëngën) dhe mund të riciklohet përsëri
Ofron një rezultat të freskët edhe në cikle të shpejta dhe të ftohta
0% bojë në produkt

Zbutësi / kondicioneri i rrobave Lenor Ocean Mist ofron freski të qëndrueshme për një shtrat të freskët deri në 1 javë. Merrni frymë dhe mprehni mendjen. Zgjoni shqisat tuaja me këtë përzierje të freskët të pishës, ujit të thuprës dhe bergamotit. Me një prekje vajrash esencialë.

0