Bli Online

LENOR FABRIC CONDITIONER 26WASH GOLD 858ML

-11%

Original price was: 450 L.Current price is: 399 L.

Availability:In stock

Original price was: 450 L.Current price is: 399 L.

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 8700216167093 Categories: , , Tag:

Zbutësi / kondicioneri i rrobave Lenor Gold Orchid ofron freski të qëndrueshme për një shtrat të freskët deri në 1 javë. Uluni dhe përkëdhelni shqisat tuaja. Notat e ëmbla të orkidës së vaniljes dhe qelibarit do t’ju mbështjellin me një përqafim të gjatë të këndshëm. Me një prekje vajrash esencialë.

Freski e qëndrueshme për një shtrat të freskët deri në 1 javë
Uluni dhe përkëdhelni shqisat tuaja. Notat e ëmbla të orkidës së vaniljes dhe qelibarit do t’ju mbështjellin me një përqafim të gjatë të këndshëm
Zbutës pëlhure me butësi me bazë bimore (85% e përbërësve që kontribuojnë në butësinë e Lenor janë me bazë bimore)
Me një prekje vajrash esencialë
Shishja është bërë nga plastika 100% e ricikluar (duke përjashtuar kapakun dhe mëngën) dhe mund të riciklohet përsëri
Ofron një rezultat të freskët edhe në cikle të shpejta dhe të ftohta
0% bojë në produkt

0