Bli Online

LENOR BEAST SUMMER BREEZE 176GR

650 L

Availability:In stock

650 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 8001090782113 Categories: ,

Ofron freski pa ndërprerje për rrobat tuaja deri në 12 javë në ruajtje Për të gjitha llojet e pëlhurave Vjen në paketim kartoni rezistent ndaj lagështirës dhe të riciklueshme

Mbani rrobat tuaja me erë të freskët me rruaza përforcuese të aromës Lenor In-Wash. Ofron një nxitje të freskisë pa ndërprerje deri në 12 javë në ruajtje. I mbushur me vanilje dhe i përzier me mimozë, mjaltë, akorde trëndafili dhe pjeshkë kremoze – tani vjen në paketim kartoni rezistent ndaj lagështirës dhe i riciklueshëm.

Rruazat janë të disponueshme në aroma dhe madhësi të ndryshme – ato mund të shtohen në çdo ngarkesë, me të gjitha llojet e pëlhurave.

0