Bli Online

CERAVE SMOOTHING CLEANSER 473ML

2099 L

Availability:In stock

2099 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: France SKU: 3337875795456 Category:

CeraVe SA Smoothing Cleanser 473ml është një xhel që pastron butësisht dhe promovon eliminimin e vrazhdësisë pa ndryshuar barrierën mbrojtëse të lëkurës. Ai përmban 3 ceramide thelbësore, acid salicilik dhe acid hialuronik.

Është i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.

Jo komedogjene.
Hipoalergjike.

Pa parfum.

0