Bli Online

CERAVE SA SMOOTHING CREAM 340GR

-20%

Original price was: 2999 L.Current price is: 2399 L.

Availability:In stock

Original price was: 2999 L.Current price is: 2399 L.

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 3337875684101 Categories: ,

CeraVe SA Smoothing Cream 340gr është një krem i rekomanduar për të eksfoluar, zbutur dhe lëmuar vrazhdësinë e lëkurave të thata, të vrazhda dhe skuamoze.

Formula e tij me 3 qeramide thelbësore, Ure, LHA dhe Acid Salicilik, hidraton dhe zbut lëkurën e thatë dhe të ashpër. Ndihmon në rivendosjen e barrierës mbrojtëse të lëkurës.

Ure 10%

Pa parfum. Jo komedogjenik, hipoalergjik.

0