Bli Online

CERAVE SA SMOOTHING CLEANSER 236ML

1799 L

Availability:In stock

1799 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 3337875684118 Category:

CeraVe SA Smoothing Cleanser 236ml është një formulë zbutëse, pa kokrra me 3 ceramide thelbësore, acid salicilik dhe acid hialuronik.
Pastron butësisht dhe nxit eliminimin e vrazhdësisë në lëkurën e thatë pa ndryshuar pengesën mbrojtëse të lëkurës.

Pa parfum. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme, hipoallergjike.
Jo komedogjene.

0