Bli Online

CERAVE SMOOTHING CREAM 177ML

2099 L

Availability:In stock

2099 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 3337875684095 Category:

Zgjidhja më e mirë për lëkurën e thatë, të ashpër dhe me gunga. Ky krem i jashtëzakonshëm është i formuluar posaçërisht për të eksfoluar, zbutur dhe lëmuar lëkurën tuaj, duke e lënë atë të ndjehet e butë dhe të duket rrezatuese.

Me përzierjen e tij unike të përbërësve, ky krem është krijuar për të depërtuar thellë në lëkurën tuaj, duke siguruar hidratim dhe mbrojtje afatgjatë. Ai përmban acid salicilik, i cili ndihmon në eksfolimin dhe largimin e qelizave të vdekura të lëkurës, duke zbuluar lëkurën e shëndetshme dhe me shkëlqim poshtë saj.

Për më tepër, ai përmban ceramide, të cilat ndihmojnë në rivendosjen dhe ruajtjen e barrierës natyrore të lëkurës suaj, duke e mbajtur atë të mbrojtur nga stresorët mjedisorë.

0