Bli Online

CERAVE REPAIRING HAND CREAM 100ML

1199 L

Availability:In stock

1199 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 3337875763967 Category:

CeraVe Repairing Hand Cream 100ml është një krem me 3 ceramide thelbësore dhe acid hialuronik për thatësi dhe vrazhdësi të theksuar. Hidraton, riparon, qetëson dhe ndihmon në rivendosjen e barrierës mbrojtëse të lëkurës.

Hipoalergjike.

Asnjë parfum.

0