Bli Online

CERAVE HYDRATING CLEANSER CREAM FOR NORMAL TO DRY SKIN 88ML

1299 L

Availability:In stock

1299 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: France SKU: 3337875597326 Category: Tag:

CeraVe Hydrating Cleanser 88ml është një krem pastrues që pastron dhe hidraton lëkurën (fytyrën dhe trupin) pa ndryshuar barrierën mbrojtëse të lëkurës.

Ideale për lëkurën normale në të thatë, formula e saj përmban 3 ceramide thelbësore që lëkura e shëndetshme ka nevojë për të ndihmuar në rinovimin dhe ruajtjen e barrierës së saj mbrojtëse natyrore, dhe acidin hialuronik.

Pa parfum. Hipoalergjike.

0