Bli Online

CERAVE FACE MOISTURIZING LOTION 52ML

2099 L

Availability:In stock

2099 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 3337875597449 Category:

CeraVe Facial Moisturizing Lotion 52ml është një krem i përbërë nga 3 ceramide thelbësore, niacinamide dhe acid hialuronik që ushqen, hidraton dhe ndihmon në rivendosjen e barrierës mbrojtëse të lëkurës.

Pa aroma dhe jo komedogjene.

0