Bli Online

CERAVE REPARATIVE HAND 50ML

1299 L

Availability:In stock

1299 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: France SKU: 3337875597319 Category:

CeraVe Reparative Hand Cream 50ml është një krem me 3 ceramide thelbësore dhe acid hialuronik për thatësi dhe vrazhdësi të theksuar.

Hidraton, riparon, qetëson dhe ndihmon në rivendosjen e barrierës mbrojtëse të lëkurës.

Pa parfum.

0