Bli Online

TOOMIES 7IN 1 BATH ACTIVITY OCTOPUS

-17%

Original price was: 3000 L.Current price is: 2499 L.

Availability:In stock

Original price was: 3000 L.Current price is: 2499 L.

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5011666731042 Categories: ,

Bëhuni gati për bukë dhe lugë argëtimi me Octapodin e aktivitetit të banjës Toomies 7 në 1. Me natyrën e saj të qeshur me diell, ajo përshtatet lehtësisht dhe shpejt në pllakat e murit dhe anët e banjës, falë një thithësi që ngjitet si dhe çdo Oktapod i vërtetë. Mbi kokën e saj ulet një kapelë marinari.

Hiqeni atë dhe keni një derdhës uji me një dorezë dhe një grykë. Të lidhura rreth belit të saj janë pesë lugë shumëngjyrëshe me tentakula. Secili ka vendin e vet ndërsa fëmija juaj rritet dhe zhvillohet përmes momenteve kyçe të lojës, ky Oktapod vazhdon të dhurojë argëtim me renditjen e formës për duart e vogla.

Çdo lugë ngjitet në vendin e saj unik – ka një katror, rreth, trekëndësh dhe më shumë – dhe secila me numër, për momentin kur i vogli juaj fillon të mësojë të numërojë. Kur bëni dush me kapelën e oktapodit, shikoni sesi sytë e saj të çuditshëm rrotullohen e rrotullohen!

Lugë të ndryshme derdhin ujë në mënyra të ndryshme – njëra ka edhe një rrotë uji që rrotullohet. Pastaj ka dy spërkatës uji të rrumbullakët, të butë dhe kallamarë që do të vendosen në lugë kur të përfundojë veprimi. Ideale për ndërtimin e besimit rreth ujit, lodra me sipërfaqet e saj të lakuara dhe të prekshme ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, prezanton shkakun dhe efektin dhe promovon lojën e roleve.

Nuk kërkohen bateri. I pershtatshem per femije 18 muajsh e lart.

0