Bli Online

TOMMEE TIPPEE ADVANCED ANTI COLIC BOTTLE BLUE 260ML

1000 L

Availability:In stock

1000 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5010415225757 Category:

Shishja e foshnjës e krijuar për të reduktuar simptomat e dhimbjes së barkut për më pak gazra, pështymë dhe siklet

Thithë e vlerësuar me çmime të ngjashme me gjoksin për shul natyral
Sistemi unik i ventilimit kundër dhimbjes së barkut largon ajrin nga qumështi
Teknologjia e ndjeshmërisë së nxehtësisë kthehet në rozë kashte kur ushqimi i foshnjës është shumë i nxehtë
Shishja ideale e ushqimit për foshnjat që ushqehen me gji

Pa BPA dhe pa ftalate për sigurinë përfundimtare

0