Bli Online

DISNEY MAGICAL BEGINNINGS PHOTO ALBUM MINNIE MOUSE

2000 L

Availability:In stock

2000 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5017224761346 Category:

Një album fotografik Minnie nga DISNEY®

Ky album fotografik i Fillimeve Magjike shton një prekje magjie në çdo ditë tuajën dhe është një domosdoshmëri për prindërit e rinj.

Albumi shfaq një imazh të printuar bukur të Minnie Mouse, të kompletuar me ndjenjën “Gorgeous baby girl” me shkronja të arta me shkëlqim në kopertinën e përparme. Mban hapësirë për pesëdhjetë fotografi, përmban një faqe titulli të plotë dhe është përfunduar me një mbyllje sateni rozë me hark

Albumi është i paketuar në një kuti të mbyllur me fole Disney

0