Bli Online

VTECH SOOTHING SOUNDS BEAR PINK

2999 L

Availability:In stock

2999 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: France SKU: 3417765398537 Category:

DY MËNYRAT E LUAJTJES: Tingujt qetësues të natyrës, këngët dhe meloditë

SHKELQIM I BUTE: Barku i ndritshëm i ariut ofron një ambient rehati

DRITA E NATËS: Moduli elektronik lehtësisht i lëvizshëm me ndriçim të rregullueshëm

Rrip moduli për vendosje të lehtë pranë shtratit të foshnjës

0