Bli Online

VTECH PUPPY SOUNDS GUITAR

-20%

Original price was: 2999 L.Current price is: 2399 L.

Availability:In stock

Original price was: 2999 L.Current price is: 2399 L.

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: France SKU: 3417765550034 Categories: ,

Shijoni zbulimin e muzikës me kitarën e adhurueshme Puppy Sounds nga VTech®!

Shtypni butonin e trashë dhe të ndezur të kitarës për të aktivizuar tre stile të ndryshme të muzikës, klasike, country dhe xhaz dhe për të parë mikun tuaj të qenushit duke luajtur kitarë!

Puppy prezanton muzikën dhe mësimin bazë të numrave. Inkurajon zhvillimin e marrëdhënieve shkak-pasojë, aftësitë themelore gjuhësore dhe zbulimin dhe eksplorimin.

Puppy përfshin 3 këngë argëtuese, kënduese dhe 15 melodi të ndryshme. Përfshin rrip për t’u lidhur me karriget dhe sediljet e makinës për lojëra në lëvizje.

0