Bli Online

VTECH BABY’S LAPTOP

3999 L

Availability:In stock

3999 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: France SKU: 3417761912034 Category:

Prezantoni fëmijës tuaj kafshë, forma, ngjyra dhe tinguj shkronjash. Përmban 3 këngë të kënduara të gëzuara dhe 20 melodi emocionuese.

Ngrini kapakun dhe filloni të mësoni me laptopin VTech Baby! Nëntë butonat e shtypur të trashë prezantojnë kafshët shumë të dashura dhe tingujt e tyre, format dhe ngjyrat e njohura, ndërsa butoni abc prezanton tingujt e shkronjave tek fëmija juaj.

Mausi mund të lëvizet në çdo drejtim dhe për argëtim të shtuar shikoni dritat e ekranit LCD të lëvizin në të njëjtin drejtim si miu!

Efektet argëtuese zanore, ekrani ndriçues, frazat dhe pyetjet inkurajojnë eksplorimin dhe zbulimin. Hapni dhe mbyllni kapakun për të mësuar të kundërtat. Përfshin 3 këngë të këndshme të këndshme dhe 20 melodi emocionuese.

Përmban një zë që flet anglisht që promovon njohjen dhe përshpejton të mësuarit.

0