Bli Online

DR BROWNS OPTIONS Y CUT TEAT 2PK

799 L

Availability:In stock

799 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: Norway SKU: 72239317570 Category:

Thithat e shisheve për fëmijë me qafë të gjerë Options+ Dr. Brown’s Options+ është projektuar nën mbikëqyrjen e profesionistëve mjekësorë dhe është e shkëlqyeshme që foshnjat të mësojnë mekanizmin e kapjes. Ai përmban një formë natyrale të gjoksit që shmang konfuzionin e thithkave, duke lejuar kalimin e përshtatshëm nga ushqyerja me gji në shishe të foshnjës tuaj; dhe 93% e foshnjave e preferojnë atë.

Është i disponueshëm në 7 nivele të rrjedhjes së thithkave, kështu që ju mund të zgjidhni atë të përsosur për fëmijën tuaj.

Tani merrni lirinë për të vazhduar stilin tuaj normal të jetesës dhe lërini të vegjlit tuaj të shijojnë ushqimin e rehatshëm me këtë shishe bebesh të krijuar posaçërisht.

Karakteristikat:

  • Bërë me 100% silikon që është i butë dhe imiton thithkën natyrale të gjoksit për të inkurajuar kapjen e shpejtë
    Funksioni pa vakum nuk lejon që ajri të mbushet dhe përfundimisht shmang grumbullimin e gazit, gromësirën, etj.; promovon tretje më të mirë që mundëson gjumë më të mirë
    Vjen me një sistem të brendshëm të ventilimit kundër dhimbjes së barkut
    Thitha super të buta me shpejtësinë e duhur të rrjedhjes që komplimenton stilin e të ushqyerit të fëmijës suaj
    Një shishe pa BPA, sterilizues dhe enëlarëse

 

0