Bli Online

DR BROWNS OPTIONS 6M TEAT 2PK

1000 L

Availability:In stock

1000 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 72239317556 Category:

Cicëriza me qafë të gjerë, e dizajnuar në mënyrë unike, Dr. Brown’s Natural Flow® Options+™ Niveli 3, është një gjizë me rrjedhje mesatare të shpejtë, e shkëlqyeshme për foshnjat më të rritura që janë profesionistë në ushqyerjen me shishe. Mosha e sugjeruar për gjizën e nivelit 3 është 6 muajsh+, por shkalla e preferuar e rrjedhës së foshnjës mund të ndryshojë.

Forma e ngjashme me gjoksin inkurajon një shul të duhur për një përvojë më natyrale të ushqyerjes me shishe. E dizenjuar së bashku me profesionistët mjekësorë, forma e cifshës me konturë të saktë dhe silikoni i butë dhe i cilësisë së lartë ofrojnë një përvojë më të rehatshme të ushqyerjes dhe ndihmojnë në shmangien e konfuzionit të gjirit. E përkryer për të kaluar nga gjoksi në shishe dhe përsëri!

Së bashku me sistemin e ventilimit të brendshëm kundër dhimbjes së barkut, gjilpëra me qafë të gjerë të nivelit 3 i jep foshnjës ushqyerje pa vakum që është klinikisht e provuar se redukton dhimbjet barku, zvogëlon refluksin, gromësirat dhe erën, ruan më mirë lëndët ushqyese dhe ndihmon në tretje për një të mirë. gjumi i natës. Ndërsa shishja jonë funksionon më së miri me sistemin e ventilimit, është mirë të kemi opsione kur të zhvillohet ushqyerja e foshnjës. Thjesht hiqni ventilimin dhe përvoja e të ushqyerit është e ngjashme me shumicën e shisheve me ajrim.

Përshtatet me shishe Dr. Brown’s® Options+™ me qafë të gjerë. E sigurt për pjatalarëse (raft i sipërm) dhe sterilizues. Pa BPA.

 

0