Bli Online

DR BROWNS OPTIONS 3M TEAT 2PK

1000 L

Availability:In stock

1000 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 72239317549 Category:

KONSISTETI I RRJEDHJES. Ushqyerja pa vakum është më e afërt me ushqyerjen me gji dhe gjiri i Dr. Brown’s Medium Flow ofron një rrjedhje të qëndrueshme në mënyrë që foshnjat të mund të ushqehen me ritmin e tyre. Çdo nivel i gjirit siguron qëndrueshmëri klinike brenda shkallës së rrjedhjes, kështu që përvoja e ushqyerjes së foshnjës është konstante dhe e rehatshme

CILIKE SILIKONI PËR GJIDHJE. Forma e gjirit të gjirit inkurajon një shul të duhur për një përvojë më natyrale të ushqyerjes me shishe dhe lehtëson kalimin nga gjoksi në shishe dhe përsëri.

RUAN LËNDËT USHQIMORE. Sistemi i ajrosjes së gjirit të nivelit 2 dhe anti-kolik është vërtetuar se ndihmon në ruajtjen e lëndëve ushqyese të qumështit në shishe dhe ndihmon në tretje për një gjumë më të mirë të natës

SILIKON I BUTE 100%. Cipucë silikoni përshtatet me të gjitha shishet Dr. Brown’s Options+ me qafë të gjerë

0