Bli Online

TOMMEE TIPPEE CHANGETIME ODOUR NEUTRALISING SPRAY

300 L

Availability:In stock

300 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5010415510419 Category:

Spray neutralizues i erës së pelenës Tommee Tippee 100 ml është një spray freskues, dezinfektues dhe pa aromë, i cili ndihmon për t’i thënë lamtumirë aromave të këqija dhe për t’u rikthyer në një ajër të pastër, të shëndetshëm, të ekuilibruar dhe afër natyrës. Ofron një efekt të menjëhershëm dhe largon shpejt aromat nga pelenat pa i maskuar ato me një parfum tjetër.

Hipoalergjike. Asnjë parfum. Nuk ka alergjen

0