Bli Online

TOMMEE TIPPEE WEANING SIPPEE CUP 4M+

750 L

Availability:In stock

750 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5010415471017 Category:

Të krijuara posaçërisht për gllënkat e para të foshnjës suaj, gotat tona të pijshëm e ndihmojnë fëmijën tuaj të zhvillojë aftësitë e marrjes së bakshishit dhe gllënjkave duke parandaluar derdhjet. Kupa e lehtë për t’u pirë nga kupa e trainerit përmban një valvul të zgjuar me dy pjesë që lejon që lëngu të rrjedhë lehtësisht përmes grykës kur fëmija juaj dëshiron të pijë, por e mban filxhanin plotësisht të mbrojtur nga derdhja midis gllënjkave.

Ky filxhan vjen gjithashtu me një mbulesë higjienike të lëvizshme.

0