Bli Online

TOMMEE TIPPEE TRAVEL STERILISER BAGS 5PK

1099 L

Availability:In stock

1099 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5010415235954 Category:

Përdorni çdo qese deri në 30 herë: Të shpejta, të përshtatshme dhe të ripërdorshme, këto çanta ju lejojnë të sterilizoni lehtësisht pompat e gjirit dhe aksesorët e ushqimit të foshnjave në shtëpi ose në lëvizje

Funksionon në sekonda: Vendosni shishet dhe aksesorët tuaj të foshnjës në qesen e sterilizimit, shtoni 60 ml ujë, mbyllni saktë dhe futeni në mikrovalë për vetëm 90 sekonda për t’u sterilizuar

Miqësore për udhëtime: Të dizenjuara për t’u përshtatur kompakt në çantën tuaj të zhveshjes, këto çanta ju lejojnë të sterilizoni dhe t’i mbani sterile shishet dhe aksesorët tuaj të foshnjës edhe kur udhëtoni ose dilni nga shtëpia

Lehtë për t’u përdorur: Mbyllja e sigurt siguron që avulli të mos dalë pas sterilizimit dhe zona e ftohtë e prekjes ofron një hapësirë të madhe, të shënuar qartë për të mbajtur çantën në mënyrë që ta hiqni në mënyrë të sigurt nga mikrovala

Paketa me 5: Paketa e përshtatshme me 5 çanta sterilizuesish udhëtimi do të thotë që ju merrni deri në 150 cikle sterilizimi në total kur të gjitha çantat përdoren 30 herë të rekomanduara secila

0