Bli Online

TOMMEE TIPPEE DESIGN HEAT SENSING SPOONS X4

699 L

Availability:In stock

699 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5010415471888 Category:

Lugët TIPPEE me ndjeshmëri të nxehtësisë ndryshojnë ngjyrën nga e kuqe në të verdhë nëse ushqimi është shumë i nxehtë – Ideale nëse përdorni një mikrovalë për të ngrohur ushqimin, siç mund ta dalloni me një shikim kur është e sigurt të ushqeni fëmijën tuaj dhe kur nuk është .

Karakteristikat:

– Pako me 3 lugë
– Ndryshoni ngjyrën nëse ushqimi është shumë i nxehtë
– Këshilla të buta për mishrat e butë
– Doreza të gjata për të arritur në kavanoza dhe tenxhere magazinimi
– E sigurt në lavastovilje, mikrovalë dhe sterilizues
– E pershtatshme per bebe 4 muajsh +
– Të gjitha  Tommee Tippee janë pa Bpa

0