Bli Online

TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE NIGHT TIME SOOTHER

950 L

Availability:In stock

950 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5010415333629 Category:

Shkëlqimi në errësirë qetësuese që është krijuar për ta bërë më të thjeshtë kohën e gjumit.

Lehtë për t’u dalluar kështu që mund t’i thoni lamtumirë stresit të natës dhe përshëndetje për më shumë gjumë.

• Trajton rimbushjet në dritën e ditës për të ndriçuar në errësirë
• Cipucë silikoni simetrike (kështu që qëndron gjithmonë në mënyrën e duhur lart)
• Vrima ajri në mënyrë që lëkura e tyre të mund të marrë frymë
• Pa BPA dhe ftalate

0