Bli Online

TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE FUN AIR SOOTHER 0 6

950 L

Availability:In stock

950 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5010415333575 Category:

Dizajni simetrik: biberoni Tommee Tippee Fun Style përmban një thithkë silikoni simetrik dhe pa anën e ‘gabuar’ lart, do të vendoset gjithmonë në mënyrë korrekte në gojën e foshnjës.

Pranimi i garantuar: Pranohet nga 97,5% e foshnjave*, thithka silikoni 100% e shkallës mjekësore, pa BPA është e butë, fleksibël por jashtëzakonisht e qëndrueshme dhe nuk thith njollat dhe aromat.

E sjellshme me lëkurën e foshnjës: Mburoja e lakuar siguron një përshtatje të rehatshme midis hundës dhe mjekrës së foshnjës dhe vrimat e mëdha lejojnë rrjedhjen shtesë të ajrit dhe parandalojnë akumulimin e lagështirës për të ndihmuar në parandalimin e acarimit të lëkurës

Mami rekomandohet: Të dashur nga nënat dhe foshnjat, biberonët tanë Fun Style ndihmojnë për të qetësuar fëmijën, me 99% të nënave që raportojnë se do t’ua rekomandonin biberonin të tjerëve*

Stili argëtues: Modele të ndritshme dhe lozonjare me karaktere argëtuese të përshtatshme për t’u përdorur në çdo kohë, kudo

0