Bli Online

VITAL BABY NOURISH SILICONE SUCTION PLATE BLUSH

1999 L

Availability:In stock

1999 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5060702877336 Category:

Orari i vaktit mund të jetë pa rrëmujë dhe pa stres me pjatën thithëse silikoni NOURISH. 4 jastëkë thithës super të fortë ndihmojnë në parandalimin e majave, derdhjeve, spërkatjeve dhe grisjeve gjatë vakteve, të cilat, kur kombinohen me anët e grumbulluara, ndihmojnë për t’u dhënë atyre kontrollin përfundimtar ndërsa ndërtojnë besimin e tyre për të ushqyer veten dhe aftësitë e tyre për takëmet.

Zonat e ndara i inkurajojnë ata të provojnë ushqime dhe tekstura të ndryshme, duke ju ndihmuar gjithashtu të siguroheni që ata të kenë një vakt të ekuilibruar.

Kjo pjatë është ideale kur fëmija dëshiron të fillojë të ushqehet vetë dhe për heqjen nga gjiri i udhëhequr nga foshnja për t’i ndihmuar ata të fitojnë më shumë besim në vetë-ushqyerjen dhe është i disponueshëm si pjesë e një gamë të ushqimit të koordinuar të foshnjave, duke përfshirë pjatat, tasat, tenxhere, gota dhe më shumë.

0