Bli Online

VITAL BABY NOURISH SILICONE SUCTION BOWL SET CRUSH

2299 L

Availability:In stock

2299 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5060702877374 Category:

Orari i vaktit mund të jetë pa rrëmujë dhe pa stres me grupin e enëve thithëse silikoni NOURISH. Thithja super e fortë ndihmon në parandalimin e majave, derdhjeve, spërkatjeve dhe grisjeve gjatë vakteve. Anët e tasit të gërmuar e ndihmojnë të voglin tuaj të marrë ushqimin e tij me lehtësi dhe të rrisë besimin në vetë-ushqyerje.

Luga silikoni ka një tas luge të cekët të bërë nga silikoni super i butë dhe është krijuar për t’i dhënë fëmijës sasi të menaxhueshme ushqimi. Doreza e madhe e lugës është e lehtë për t’u kapur nga foshnja, duke i dhënë atij kontrollin përfundimtar dhe duke i ndihmuar të fitojnë aftësitë e takëmit.

Ky grup tas dhe luge është ideal kur fëmija dëshiron të fillojë të ushqehet vetë dhe për heqjen nga gjiri i udhëhequr nga foshnja për t’i ndihmuar ata të fitojnë besim në vetë-ushqyerjen dhe është i disponueshëm si pjesë e një game të domosdoshme të ushqyerjes së foshnjave, duke përfshirë pjatat, tasat, tenxhere, gota dhe më shumë.

0