Bli Online

VITAL BABY NOURISH SILICONE SPOONS 3PK PASTEL MIX

1499 L

Availability:In stock

1499 L

Availability:In stock

Add to cart
Buy Now
Product Origin: UK SKU: 5060702877367 Category:

Të buta dhe të menaxhueshme: Lugët silikoni të gamës NOURISH përmbajnë tasa të cekëta të lugëve të bëra nga silikoni super i butë, duke siguruar që fëmija juaj të marrë sasinë e duhur të ushqimit pa i tejmbushur ato.

Dorezat e lehta për kapje: Dorezat e trasha të lugëve NOURISH janë projektuar për të qenë perfekte për duart e vogla të foshnjës tuaj, duke i ndihmuar ata të ndërtojnë vetë-ushqyerjen dhe aftësitë e takëmeve.

Dizajni higjienik: Me një mbështetëse këmbësh të integruar, lugët NOURISH parandalojnë kontaktin midis majës së lugës dhe sipërfaqeve të pista, duke i mbajtur ato të pastra dhe pa mikrobe dhe baktere.

Të sigurta dhe të qëndrueshme: Të bëra nga silikoni 100% super i butë dhe i qëndrueshëm, lugët NOURISH janë pa BPA, latex dhe pa ftalate, duke garantuar sigurinë e foshnjës tuaj gjatë vaktit.

 

0