Vitamine D Everyday Health 60Tableta

L199.00

Out of stock

SKU: 5000453124389 Categories: ,

Description

Kalciumi dhe Vitamina D ndihmojnë në ruajtjen e kockave të shëndetshme.

Karakteristikat
Pa sheqer dhe maja
Asnjë aromë artificiale ose konservantë
I përshtatshëm për vegjetarianët

Përbërësit: Karbonat i kalciumit, Maltodextrin, Celulozë, Hidroksipropilmetilcelulozë, Dioksid silici, Karboksimetilcelulozë natriumi i ndërlidhur, Stearat magnezi, Ngjyrë (Dioksid titani), Talc, Acacia, Sukroza, Amidoni i misrit, Vitoksidoksid, Trigolitoksid

Permban 60 tableta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamine D Everyday Health 60Tableta”

Your email address will not be published.