Vitamina per Ushqimin e Flokeve Nourkrin 60Tableta

L7,999.00

In stock

Compare
SKU: 5707725100217 Categories: ,

Description

Tabletat Nourkrin Woman janë provuar shkencërisht se ushqejnë flokët dhe ndihmojnë në mirëmbajtjen e një cikli normal të rritjes së flokëve për të nxitur rritjen e shëndetshme të flokëve te gratë. Shtesa e sigurt dhe pa ilaçe është ideale për ata që duan të bëjnë diçka në lidhje me rrallimin e flokëve dhe / ose rënien e flokëve, por shqetësohen për rrezikun e efekteve anësore nga ilaçet. Tabletat Nourkrin Woman ndihmojnë për të mbështetur, normalizuar dhe mirëmbajtur ciklin e rritjes së flokëve duke siguruar ushqyesit e duhur në gjëndrat e flokëve. Cikli i rritjes së flokëve mund të ndikohet nga një numër faktorësh duke përfshirë stresin, ushqimin e dobët, ilaçet, hipertensionin, gjenetikën, hipertiroidizmin, kimikatet, hormonet, diabetin, kolesterolin, lindjen dhe modelimin e flokëve. Kjo do të thotë që 60% e grave kanë ndërprerje të rritjes së flokëve, kështu që sigurohuni që nuk jeni vetëm!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamina per Ushqimin e Flokeve Nourkrin 60Tableta”

Your email address will not be published.