Vitamina Kunder Stresit Together 30 Kapsula

L1,799.00

Kjo paketë përmban 12 vitamina dhe minerale WholeVit, të krijuara posaçërisht për t’ju mbështetur gjatë periudhave të ngarkuara ose stresuese.

Formulimi gjithashtu përfshin tre barëra adaptogjenë – Schisandra, Ashwagandha dhe Rhodiola – që mbështesin sistemin tuaj veshkor dhe ndihmojnë trupin tuaj për të menaxhuar mënyrën se si i përgjigjet stresit.

Përmban të tetë vitaminat thelbësore të grupit B

Ushqyesve të plotë me përbërje të fuqishme ushqimore natyrore

Efektive dhe e butë në stomak,perthithet shume shpejte.

10 in stock

Compare
SKU: 5060170530481 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamina Kunder Stresit Together 30 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *