Vitamina Dha &Omega 3 Per Femije Natures Aid 50Ml

L1,799.00

Pika Omega-3 DHA për foshnje dhe fëmijë

Këto pika 100% natyrore të aromës së limonit sigurojnë nivele të larta të acideve yndyrore Omega-3 DHA dhe EPA, për zhvillimin normal të trurit dhe shikimit tek fëmijët.

Ato janë 100% pa sheqer dhe pa aroma, ngjyra dhe ruajtës artificialë dhe janë me burim të qëndrueshëm nga ujërat më të pastra të Oqeanit Arktik.

Peshku i përdorur në këto pika DHA rrjedh nga Cod, Coley dhe Haddock dhe vaji i peshkut është distiluar në mënyrë molekulare për të hequr ndotësit për të siguruar pastërtinë përfundimtare. Diapazoni Mini Drops është krijuar për foshnje të moshës 3 muaj deri tek fëmijë deri në moshën 5 vjeç dhe është prodhuar në MB.

Këto pika me shije të shkëlqyeshme mund të shtohen lehtësisht në formulë, lëng ose qumësht dhe janë gjithashtu të përshtatshme për foshnjat që ushqehen me gji.

Compare
SKU: 5023652385054 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamina Dha &Omega 3 Per Femije Natures Aid 50Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *